Goudkust ****

Goudkust

Titel : Goudkust
Jaar: Mei 2014
Blz: 320
Uitgever: Bruna

Samenvatting:
Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar KroatiĂ« verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar drie beste vriendinnen Noa, Milou en Sanne uitgenodigd om alvast een paar dagen voor de bruiloft te komen en te genieten van het luxe leven aan de ‘goudkust’ van KroatiĂ«. Maar langzaamaan beginnen ze aan de bedoelingen van Tibor te twijfelen. Waarom is hij zo vaak weg? Waarom wordt hij continu bijgestaan door twee bodyguards? Is dit echt Fleurs grote liefde? En dan wordt Fleur vlak voor de bruiloft opeens ontvoerd.

Eigen Mening:
Ik kon er even wat moeilijk in komen zat nog teveel met mijn hoofd in een ander boek! Maar toen ik er eenmaal in zat, wou ik het boek niet aan de kant leggen. Ik wou het boek verder gewoon uitlezen.
Fleur heeft een lange tijd haar ogen dicht gehouden voor de problemen van Tibor, door de komst van haar vriendinnen en vooral door een daarvan begint ze dingen te zien die ze liever niet wou zien. Ze ziet inmiddels wel in dat , dat niet meer kan. En dan wordt ze dus ontvoerd. Al blijkt dat achteraf ook anders in elkaar te zitten. Doordat de ze hierna smsjes krijgt maakt het voor ons als lezers nog wat ingewikkelder en ik snapte even niet hoe het zat, maar ook dat wordt al snel duidelijk .
Kortom weer een lekker spannend boek en ideaal voor de zomer om op het strand te lezen 🙂

****

Jolanda.

3 gedachten aan “Goudkust ****”

 1. Ik vind haar (zijn?) boeken voor tussendoor wel eens leuk, maar meestal niet van die hele geweldige boeken.

 2. Hihi idd zijn 😉 maar door de naam zeg je al snel haar hihi.
  Maar ik lees haar boeken vaak in t zonnetje 🙂 wijntje erbij en dan heerlijk niet na denken…. Maar ja dat wijntje zit er niet in op t moment

  1. Ja het was een HIJ maar wie ze nu schrijft…?
   Ja, lekker een rosĂ©tje 😉
   Nog even volhouden hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.