Haar liefste droom (Zomer Special boek 1)

zomerspecial

Auteur: Debbie Macbomber
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: ca. 87 (kort verhaal)

Over het verhaal:
Anne Marie ooit een nieuwe partner vinden? Het is moeilijk de juiste keuze te maken. Natuurlijk wil ze niet alleen blijven, maar haar geadopteerde dochtertje, Ellen, komt op de eerste plaats. Wat Ellen het liefste wil, behalve breien, is een gezinnetje vormen met haar moeder en haar biologische vader. Is dit de zomer waarin haar droom uitkomt?

Mening Marjon:
Ik heb al eerder iets van Debbie Macbomber gelezen en ik vond het toen saai. En dat vind ik van dit boek ook weer. Ik val bij wijze van spreken bijna in slaap bij haar schrijfstijl. Maar ik kan niet goed achterhalen waar dat in zit. De opzet is aardig gedaan: sommige hoofdstukken beginnen met een stukje in dagboekstijl, dan weer door moeder Anne Marie, dan weer door adoptiedochter Ellen. Ik moet erbij zeggen dat er ook weinig goede korte verhalen bestaan; dat is niet makkelijk te schrijven. Maar ik zal niet gauw meer voor een boek van Debbie Macomber kiezen.

**

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.