Happy life 365

Auteur: Kelly Weekers
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Jaar: 2018
Bladzijden: 176

Over het boek:
In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creĂ«ert. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, simpele stappenplannen, tips, tricks en quotes voor 365 dagen geluk

Mening Marjon:
Iemand duwde mij dit boek in handen: Leuk om te lezen. Nou, dat is het zeker. Maar ik ontdekte dat ik deze manier van leven al aardig nastreef en ik durf dan ook te zeggen dat ik gelukkig ben, ondanks wat er om me heen gebeurt en ondanks de dagen dat ik me minder voel, zoals iedereen kent. Niemands leven is alleen maar leuk. Maar hoe ga je daarmee om? Ben jij niet zo blij met je leven, heb je het gevoel dat het aan je voorbij gaat, dat je geleefd wordt, dat je niet jezelf kan zijn… Dan is dit boek vol wijsheid een aanrader voor jou. Het laat je op een heldere manier zien welke wijzigingen je kan aanbrengen waardoor het leven opeens heel anders kan worden, alleen maar leuker. Het wordt leuk en heerlijk ontnuchterend verteld.

*****

Marjon.

2 gedachten over “Happy life 365”

    1. Hallo S,

      Dit kan door je emailadres in te vullen bij in/uitschrijven. Maar ik heb het adres al voor je verwijderd.

      Groetjes, Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.