Hartenvrouw *****

hartenvrouw

Auteur: Babette van Veen
Uitgever: Bruna Uitgevers B.B.
Jaar: 2014
Bladzijden: 105

Samenvatting:
Ineens ligt-ie aan duigen, je toekomst. Het overkwam Babette van Veen toen ze ging scheiden. Haar wereld stond even stil, maar langzaam maar zeker krabbelde ze overeind en kwam ze tot het inzicht dat de toekomst juist weer voor haar open laag. Haar advies: als je in de put zit, blijf dan niet wachten totdat iemand je eruit komt halen.
Je plezier en trots is veel groter als je jezelf redt, in plaats van dat de brandweer je met loeiende sirenes komt ontzetten. In Hartenvrouw vertelt Babette hoe ze met vallen en opstaan en vooral ook heel veel lachen haar innerlijke kracht (meestal) wist ze te vinden in moeilijke tijden en hoe dat voor iedereen is weggelegd.

Mening:
Dat heeft ze mooi op papier gezet: haar gevoelens, gedachten en haar reacties over en op de scheiding. Ze wijdt verder niet over de reden er van, geen spoor van zelfmedelijden, maar wel open en bloot over wat dat met je doet. Ik herken er wel een beetje rouw in. Stapje voor stapje probeert ze haar krachten uit en komt steeds een stap verder. Wat een sterke vrouw, pet je af. En dit boek is echt een aanrader!

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.