Heerlijke dromen (De rozen van Beekbrugge 3)

Auteur: Wilma Hollander
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2019
Bladzijden: 381

Over het boek:
Deel 3
Tuurlijk, Emma is hartstikke blij voor Lotte en Suzan, dat zij de liefde van hun leven hebben gevonden, maar zĂ­j heeft na het stranden van haar huwelijk geen behoefte meer aan een man. Al lijkt het haar soms wel fijn om ’s avonds tegen iemand aan te kunnen kruipen… Misschien moest ze zich toch eens online wagen om een date te vinden; wat kan er immers misgaan?
Nou, een heleboel. Haar eerste date blijkt een zelfingenomen kwal, en tot overmaat van ramp struikelt ze midden in het chique restaurant – die stomme hoge hakken! – om praktisch op schoot te belanden bij een erg knappe Italiaanse zakenman. Alsof dat nog niet ellendig genoeg is, blijkt deze Ricardo Mancini een pizzatent te willen openen in Beekbrugge en heeft hij het pand van hĂĄĂĄr bakkerij daarvoor op het oog. DĂĄt gaat niet gebeuren! Ze verzet zich hevig tegen zijn plannen, maar al snel moet ze zich nog harder verzetten tegen haar gevoelens voor hem…

Mening Marjon:
Een heerlijk derde deel dat door de Italiaanse tegenspeler af en toe iets te zoet naar mijn smaak is. Maar het verhaal zelf is en blijft de moeite waard. Uiteraard komen de hoofdrolspelers uit de voorgaande boeken hierin voor, maar de hoofdrol is weggelegd voor Emma, die heel veel meemaakt in korte tijd. Aanrader, zoals de rest van de serie.

*****

Marjon

Vorige 2 delen:

3 gedachten over “Heerlijke dromen (De rozen van Beekbrugge 3)”

 1. Hoi Marjon,

  Ik zag zojuist jouw 5***** recensies voor mijn serie De Rozen van Beekbrugge. Namens Suzan, Lotte en Emma echt superbedankt daarvoor!

  Zonnige groet uit Pilion,
  Wilma Hollander 😉

  1. Hallo Wilma,

   Dank je wel voor je enthousiaste reactie. Ik heb jouw boeken altijd graag gelezen, maar deze serie is echt heel erg leuk. Ik ga Beekbrugge missen!

   Groetjes terug uit een grijs Uithoorn 🙂

 2. Hallo Wilma
  klees nie snel een boek of meestal tot de helft
  Khep net een roman glese.via en bliep
  Smaak van liefde
  Adembenemend en suchtend uit glese
  Mijn vraog is.waor kenk de roman van jou deel 2 van.het roman diek uit hep
  Roze de beek berge te pakken KRIJGE in een roman
  Vedder mijn complimenten
  Gr loes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.