Het complete Keto-Dieet Kookboek

Auteur: Jane Faerber
Uitgever: Deltas
Jaar: 2019
Bladzijden: 208

Over het boek:
Breng je vetverbranding in een hogere versnelling door koolhydraten te vervangen door gezonde vetten en eiwitten. Doordat je lichaam de suikers uit de koolhydraten niet meer kan gebruiken als voornaamste energiebron, zal het een beroep doen op vetten voor zijn energie, waardoor de kilo’s in een mum van tijd verdwijnen!

In dit boek vind je 60 eenvoudige keto-gerechten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Leer hoe het ketodieet precies werkt, hoe je op een gemakkelijke en veilige manier overschakelt naar een ketogene levensstijl en hoe het dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook andere gezondheidsvoordelen heeft, zoals een stabielere suikerspiegel, een verminderd risico op hart- en vaatziekten en een betere spijsvertering.

Mening Marjon:
Een prachtig boek vol heerlijke en makkelijke recepten voor iedereen die zich ervan bewust is dat minder koolhydraten veel beter voor je is. Dit boek behandelt de ketose-toestand: draaien op vetverbranding in plaats van koolhydratenverbranding. De eerste hoofdstukken vertellen wat dat is, wat dat met je doet en waarom je het zou moeten doen. Het wordt in normaal menselijke taal uitgelegd en is voor iedereen te begrijpen. Daarna volgen de recepten, voorzien van mooie foto’s. Achterin staat een lijst met hoeveel koolhydraten er per 100 gram groente in zit en er is natuurlijk een index. Het boek is natuurlijk ook te gebruiken in een koolhydraatarm dieet.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.