Het familiefeest (Sullivan’s Crossing 3)

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2018
Bladzijden: 416

Over het boek:
Na een carriùre in het leger zoekt Dakota Jones een nieuw doel in zijn leven. Voor hij zich aan een volgend avontuur waagt, besluit hij naar zijn broer en zus in Sullivan’s Crossing te gaan. Tot zijn verrassing spreken de nuchtere mensen en het eenvoudige leven in het stadje hem meteen aan.

Wel raakt hij enigszins overrompeld door alle single vrouwen, die duidelijk geĂŻnteresseerd zijn in de nieuwkomer. Helaas ziet de enige vrouw tot wie hĂ­j zich aangetrokken voelt, barvrouw Sid, hem niet staan. Daar gaat hij verandering in brengen, besluit hij.

Maar voorlopig heeft hij zijn handen vol aan zijn familie. Nadat hij zich jarenlang op een afstand heeft gehouden, komen ze steeds nader tot elkaar. De familieband wordt echter sterk op de proef gesteld wanneer alle broers en zussen Jones bij elkaar komen voor een bruiloft…

Mening Marjon:
Deze serie begon aarzelend en als Virgin River-fan ben je ook nog zo veroordelend omdat je gaat vergelijken. Maar nu heb ik deel 3 gelezen en ik kan niet anders dan toegeven dat dit absoluut op het niveau van Virgin River zit en dat dit een juweeltje van een boek is.
In dit boek spelen vooral Dakota – broer van Cal (deel 1) en Sierra (deel 2) – en Sid de hoofdrol. Heel langzaam worden ze verliefd en nog veel meer. Maar ze kennen allebei verdriet uit hun verleden en hebben tijd nodig. Daarnaast gebeuren er allemaal moeilijke dingen: grote zorgen om Sedona – zus van Cal, Sierra en Dakota -, een pleegkindje dat wees is en er is opeens een stalker.
Het boek leest als een trein en is moeilijk weg te leggen. En nu maar hopen dat er gauw een deel 4 komt.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.