Het Fluistereiland 1: Stormgevaar

stormgevaar

Auteur: Elizabeth George
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Jaar: 2012
Aantal bladzijden: 336

Samenvatting:
Becca heeft een zeldzame gave. Als zij daardoor ontdekt dat haar stiefvader iemand heeft vermoord, is ze haar leven niet meer zeker
Becca kan de gedachten van anderen lezen en dat is lang niet altijd handig. Het blijkt zelfs gevaarlijk te zijn. Wanneer ze ontdekt dat haar stiefvader een moordenaar is, loopt ze zelf ook gevaar.
Becca’s moeder zorgt ervoor dat Becca een andere identiteit krijgt en stuurt haar naar een oude vriendin op een afgelegen eiland, zodat ze zich daar kan schuilhouden. Als ze echter op het eiland aankomt blijkt de vrouw net te zijn overleden… Vanaf dat moment is Becca op zichzelf aangewezen. Om te overleven sluit ze vriendschap met een paar eilandbewoners, maar als een van hen een mysterieus ongeluk krijgt, is alle aandacht opeens op Becca gericht, Wat als hierdoor haar ware identiteit bekend wordt?

Mening:
Tot de helft van het boek waren het voor mij drie sterren, zeker omdat ik moest wennen aan de schrijfstijl van de gefluisterde woorden. Maar dit wende en al gauw werd het verhaal steeds interessanter en zat ik mee te puzzelen wie nou toch de dader was. Zelf houd ik wel van boeken waar het paranormale aan bod komt en geloofwaardig overkomt. Het einde van het boek sluit erg spannend af maar ik zal echt even moeten wachten op het volgende deel dat ik zeker wil lezen.

****

Natasja.

 

EĂ©n gedachte over “Het Fluistereiland 1: Stormgevaar”

  1. Een aardig boek om te lezen, wat spanning en een vleugje magie. Voor een YA best spannend. Voor mij niet meer dan 3* , hoe kan een moeder haar dochter onder deze omstandigheden aan haar lot overlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.