Het gouden licht

goudenlicht

Auteur: Santa Montefiore
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2013
Blz: 128
.
Korte samenvatting:
Celeste rouwt om de tragische dood van haar zoontje Jack. Als ze hoort dat haar neefje Bruno bij haar komt logeren, betwijfelt ze of ze het wel kan verdragen om weer een kind om zich heen te hebben. Maar als Bruno er eenmaal is, kan ze niet anders dan haar best voor hem doen. Ze wil dat hij zich welkom en geliefd voelt, ondanks haar eigen pijn. En wonderlijk genoeg lijkt de jongen meer te weten over Jack dan mogelijk is

.
Mening Natasja:
Dit is zo’n boekje wat je in een paar uurtjes uitleest,eerste instantie had ik zoiets van 4 sterren voor mij omdat het zo dun is maar het verhaal trok me zo erg aan dat het er gewoon voor mij 5 zijn.
Liefdevol triest maar zeker de spirituele kant in dit boek trok me erg aan.
Er komen nog meer van dit soort boekjes uit van Santa Montefiore als ze allemaal zo mooi zijn…
*****
.
Mening Marjon (Uitgelezen):
Wat een prachtig verhaal en wat is het kort, helaas. Het is weer echt een Santa Montefiore en net als haar laatste boek De Vuurtoren van Connemara zit er een spiritueel aspect in. En juist dat maakt dit een extra mooi boek. Prachtig!
*****
.

12 gedachten over “Het gouden licht”

 1. Mooi geschreven roman over het verwerken van de dood van je kind. De spirituele gave van Bruno geeft een extra dementie aan dit verhaal. Ondanks dat dit boek maar 128 bladzijden bevat is het een compleet indrukwekkend verhaal geworden.

  1. Natasja, heb je van haar dan ook De Vuurtoren van Connemara gelezen? Daar zit een ook spiritualiteit in, speelt zelfs een grote rol.

 2. Ik vond hem veel te kort was helemaal verbaasd dat ie was afgelopen hihihihi wou meer lezen van het boek maar er was niet meer 🙁

 3. Ik heb dit boek gelezen voor een boekbespreking. Aangezien ik anders nooit boeken lees, vind ik dit een hele verandering.
  Ik heb het boek op 2 avonden uitgelezen, zo soepel was het.
  Ik vind het een prachtig verhaal, en zelfs een beetje kort.
  🙂

  1. Loe, al haar boeken zijn prachtig (vooral De Vuurtoren van Connemara)… Dus als je ooit eens iets wil lezen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.