Het huwelijkscontract (Getrouwd met een miljonair deel 1)

huwelijks

Auteur: Jennifer Probst
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2013
Blz: 272

Korte samenvatting:
Een huwelijkscontract met strenge regels Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het compleet gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak. Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch?

Mijn mening:
Ik ben geen echte chicklit lezer, maar dit boek beviel me prima. Heb er echt van genoten en ga zeker ook het tweede deel snel lezen.

Aantal sterren: ****

Clasien

 

6 gedachten aan “Het huwelijkscontract (Getrouwd met een miljonair deel 1)”

 1. als je van 50 tinten hebt genoten en je houd van een goede chicklit is dit echt een aanrader maar eerlijk is eerlijk ze lijken inderdaad op elkaar en daarom een tip lees ze niet achter elkaar,ik moet nog steeds het derde deel lezen.

  mijn reactie van het boek
  Wat een geweldige chicklit was dit ik vind het jammer dat het uit is en wil dan ook zo snel mogelijk de andere delen lezen als ze uit zijn.
  Je weet vaak al als je begint in een chicklit hoe het gaat eindigen maar dat neemt niet weg dat je heerlijk kan genieten van een boek,zo ook dit boek ik heb me kostelijk vermaakt met de liefde en humor en de nodige seks scenes die absoluut niet overheersend waren maar goed in het verhaal paste.
  Ik heb ook geregeld moeten lachen om bepaalde stukjes,ja van zulke boeken mogen er meer komen.*****

  1. Ik vond de 50 tinten geweldig, maar toen ik ze uit had, had ik er ook wel genoeg van. Ik heb daarna geen echt erotisch boek meer gelezen. Maar de 3 van Jennifer Probst staan nu op mijn lijst, ik zal ze zeker niet achter elkaar lezen, maar dat doe ik al haast nooit met series.

 2. Ik heb dit boek vandaag uitgelezen en ik vond het heel erg tegenvallen. Er zit amper verhaal in, het valt steeds in herhalingen (ze zijn boos, ze willen niet toegeven dat ze elkaar aantrekkelijk vinden, willen zich niet binden) en liefde en seksuele aantrekkelijkheid wordt wel heel erg verward. Ook de erotische scĂšnes vind ik een lachertje. Ik weet nu al dat ik de twee andere boeken van Jennifer Probst niet zal lezen.

  **

  Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.