Het meesterwerk

Auteur: Francine Rivers
Uitgever: Voorhoeve
Bladzijden: 544
Jaar: 2018

Over het boek:
Het meesterwerk’ van Francine Rivers: Een onverwacht liefdesverhaal dat je eraan herinnert dat Gods zelfs de meest gebroken mensen een plek geeft in een prachtig meesterwerk.

De succesvolle kunstschilder Roman Valesco lijkt alles te hebben: rijkdom, vrouwen, roem. Alleen zijn assistente Grace Moore, die tegen haar zin voor hem werkt, weet hoe weinig hij eigenlijk heeft. Romans verleden achtervolgt hem en echoot door de hallen en kamers van zijn lege villa. Maar Grace heeft geen idee van de manier waarop Roman in het geheim worstelt met zijn demonen: hij trekt er ‚Äôs nachts op uit als The Bird, een beruchte maar nog niet ge√Įdentificeerde graffiti-artiest ‚Äď een alter ego dat zijn carri√®re ten gronde zou kunnen richten.

Ook Grace kan haar verleden niet achter zich laten. Na een zeer ongelukkig huwelijk heeft ze haar leven omgegooid en zich voorgenomen haar dromen nooit meer te laten stelen door iemand aan wie ze haar hart verliest. Als ze de man leert kennen achter het masker is het alsof hun gebroken verledens langzaam in elkaar schuiven… totdat er iets gebeurt dat zo onverwacht is dat het voor altijd hun levens zal bepalen.

Mening Natasja:
De nieuwe baan van Grace is niet wat ze gepland heeft in haar leven, het samenwerken met de kunstschilder Roman die zo zijn eigen geheimen en verleden heeft, kan ze er niet bij gebruiken.
Er gebeuren dingen in de levens van beide, maar het geloof is iets wat voor ieder apart een rol speelt en zorgt ervoor dat ze eerst hun puin moeten ruimen, willen ze verder kunnen met hun leven.
Dit prachtig diepgaand verhaal laat je maar weer eens zien en voelen wat er toe doet in het leven.
Het geloof speelt een grote rol in dit verhaal, maar is zeker niet storend, het is eerder een les van het leven.

*****

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.