Het meisje in de rode jurk

Schrijver: Anita Verkerk
Uitgever: Uitgeverij Ellessy
Jaar: 2006
Aantal blz: 211

Over het boek:
Reisleidster Femke Kersten (26) heeft weinig geluk in de liefde, maar dromen kan ze als geen ander. Ze is dol op mooie jurken en romantische films. Als haar zus Erna ziek wordt, gaat Femke in haar plaats naar het romantische kasteeltje Neijensteyn om de catering voor een gekostumeerd bal te verzorgen. In een kast vindt ze een prachtige rode jurk, die ze zonder nadenken aantrekt. Als ze zich onder de gasten mengt, vraagt een knappe man haar ten dans. Maar dan wordt het collier van de gastvrouw gestolen en de knappe man is plotseling verdwenen. Is ze verliefd geworden op een ordinaire dief?
Het meisje in de rode jurk is heerlijke ontspannende roman, die uitstekend past in het succesvolle fonds Ellessy Relax. Een romance pur sang om lekker bij weg te dromen!

Mening Marjon (28 november 2010):
Een grappig en vermakelijk boek, waar je zĂł doorheen schiet. De schrijfster heeft pogingen gedaan er iets spannends tussendoor te weven, hĂ©Ă©l doorzichtig, voorspelbaar ook. Maar het gaf net iets pittigs aan het verhaal. Ook de humor ontbreekt niet. Voor pure ontspanning met een lading romantiek… Daar is dit boek absoluut geschikt voor! De verteltechniek is ook prettig, dus houd je van chicklits, proberen!

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.