Het meisje in het ijs (Erika Foster 1)

Auteur: Robert Bryndza
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2018
Bladzijden: 384

Over het boek:
Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam bevroren in het ijs. En ze is niet de enige…

Als het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een park in Zuid-Londen, wordt inspecteur Erika Foster ingeschakeld om het moordonderzoek te leiden. Het slachtoffer, de mooie, jonge en rijke Andrea Douglas-Brown, leek het perfecte leven te leiden. Haar vader is een belangrijk en invloedrijk man, haar verloofde een gerespecteerd zakenman. Toch lijken er duistere geheimen te zijn. Werden die het meisje fataal?

Als Erika dichter bij de waarheid komt, verschuift de aandacht van de moordenaar naar Erika zelf, wier laatste zaak verkeerd afliep. Zo verkeerd zelfs dat haar eigen man om het leven kwam. Terwijl haar politiecarri√®re aan een zijden draadje hangt, moet Erika haar eigen angsten overwinnen om een wrede moordenaar te slim af te zijn ‚Äď voordat het te laat is.

Mening Clasien:
Dit boek is het eerste deel over een serie rond inspecteur Erika Foster, die na een pauze weer werkzaam is in de politiewereld.
Ze onderzoekt de verdwijning van Andrea Douglas Brown een jonge meid van goede afkomst. Tijdens het onderzoekt blijkt er een verband te zijn met meerdere moorden op jonge meisjes.

Erika Foster bijt zich vast in deze zaak en zal de dader achter de tralies krijgen. Een inspecteur met lef, eigenzinnig en volhardend ook al wordt ze tegengewerkt, ze weet niet van wijken.

Robert Bryndza weet een goed spannend verhaal neer te zetten. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de de vervolgdelen van deze serie.

****

Clasien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.