Het nieuws van de dag

hetnieuwsvandedag

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Boekerij
Jaar: 1984/2016

Over het boek:
Liv Carmichael heeft er altijd van gedroomd televisiejournaliste te worden, dus als haar een baan in Washington dc als presentator bij een lokaal avondjournaal wordt aangeboden, grijpt ze die kans met beide handen aan. Maar ze heeft geen rekening gehouden met T.C. Thorpe, de correspondent van het televisienetwerk. T.C. is niet van plan zonder slag of stoot een jonge vrouw toe te laten in zijn wereld. Als Liv een plek wil in de glamourwereld van de televisie, zal ze erom moeten vechten.

Toch bloeit er iets moois op tussen hen, ondanks alle rivaliteit, maar zal die prille liefde de harde, zakelijke kant van hun samenwerking kunnen overleven?

Mening Marjon:
Het eBook kost 12,99 en dat vind ik sowieso al erg duur voor een digitaal boek en als dan blijkt dat het boek amper niveau heeft, ben je dubbel zo teleurgesteld. Het boek leest aardig weg, maar daar is alles mee gezegd. Het is erg voorspelbaar, heeft weinig diepgang en voelt ook enigszins gedateerd. Dat is ook niet zo verwonderlijk, als je eenmaal weet dat het boek 32 jaar geleden is uitgebracht. Eerlijk is eerlijk: Nora Roberts is steeds beter geworden in haar schrijfkunst en heeft inmiddels al tientallen klasse boeken op haar naam staan. Daar hoort dit boek niet bij. En ik vind het schandalig dat er 12,99 voor gevraagd wordt.

***

Marjon.

4 gedachten over “Het nieuws van de dag”

 1. Hallo Marjon,

  Dat je hier geen lid van wordt dat is veel goedkoper. Onlangs een aanbieding van ietsje meer dan 2 euro per maand nu weer 2.99 euro. Maar waarschijnlijk ken je het al…..

  Elly’s Choice is het eBookabonnement waarbij je elke maand 10 eBooks mag downloaden.
  Elly selecteert iedere maand 5 eBooks en stelt daarnaast 3 pakketten van elk 5 eBooks samen.

  Elly’s Choice biedt je graag de mogelijkheid om de eBooks op verschillende apparaten te lezen. Op tablet, e-reader, smartphone of computer. Wil je het zelf eens proberen? Ga dan naar: //www.ellyschoice.nl

  1. HiHi Trudie,

   Dank je wel voor de tip! Ik ben een jaar lid geweest van Ellie’s Choice maar ik vond de keuze te mager. Daarnaast waren er vaak acties via ANWB, Texaco en nog wat zaken waarbij je weer 10 boeken gratis kon downloaden bij Elly’s Choice, terwijl ik er gewoon voor betaalde. Een paar maanden geleden ben ik lid geworden van Bliyoo. Dit is van Bruna en geeft keuze uit heel veel boeken of tijdschriften of allebei – digitaal natuurlijk en daarnaast uit kranten, luisterboeken. Ik kan dit dan niet op de reader lezen; wel op mijn iPad (mini). Ideaal!

   KLIK voor meer informatie.

   Groetjes, Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.