Het strandhuis

hetstrandhuis

Auteur: Anne Rivers Siddon
Uitgever: Holkema & Warendorf
Aantal blz.: 429
Mijn beoordeling: ****

Omschrijving:
Anny Butler heeft altijd voor anderen gezorgd maar wat ze nooit heeft gehad is een echte familie. Dat verandert als ze trouwt met Lewis Aiken, een levenslustige chirurg met een groot hart, vijftien jaar ouder dan Anny. Bij hem en bij zijn onafscheidelijke jeugdvrienden vindt ze haar familie. Vanaf het moment dat ze deze hechte groep mensen ontmoet in het prachtige oude strandhuis op Sullivan’s Island weet Anny dat ze haar thuis gevonden heeft.
Gouden jaren breken aan met onvergetelijke dagen in het huis in de duinen. Zon, zee, vriendschap, eindeloze gesprekken, humor, ernst en verbondenheid; Anny laaft zich eraan.
Maar dan vinden er vreselijke gebeurteniseen plaats – een orkaan, een brand, sterfgevallen – en dreigt de groep uit elkaar te vallen. Camilla Curry, die altijd het middelpunt van de groep is geweest, probeert uit alle macht het oude familiegevoel te bewaren. Anny geeft zich over aan de goede zorgen van Camilla en voelt zich geliefd en gesteund, totdat ze moet ondervinden dat niet alles is wat het lijkt, en dat liefde soms een geheime en vreselijke tol kan eisen.

Mijn mening:
Dit is een boek waar je echt in wordt meegetrokken. Soms moet je je hoofd er even goed bijhouden. Ben benieuwd naar andere boeken van haar.

Tamara

7 gedachten over “Het strandhuis”

    1. Dan ga ik het nog een keer proberen!

      Ik heb ook mijn eerste Lynn Austin gelezen hĂš: In wonderland. Wat een prachtig boek!

    1. Oh haha, dat zal je altijd zien! Maar dan worden haar andere boeken voor mij alleen maar nog beter. Het boek pakt me in ieder geval wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.