Hij is van mij! (Flamingoserie 1)

Auteur: Kyra Rutgers
Uitgever: Z&K
Jaar: 2019
Bladzijden: 123

Over het boek:
‘Hij is van mij’ is deel 1 in de Flamingo-serie van Kyra Rutgers. Door de ogen van hoofdpersoon Nova leer je de Cypriotische mannen kennen, met al hun goede Ă©n slechte kanten.
‘Hij is van mij’ van Kyra Rutgers gaat over weddingplanner Nova, die op Cyprus woont sinds ze daar haar grote liefde Sandros leerde kennen. Een zeer goede reden om op dit zonnige eiland in de Middellandse Zee haar nieuwe leven op te bouwen. Dan beĂ«indigt Sandros hun relatie. Nova is ten einde raad. Ze wil niet terug naar Nederland. Ze wil terug naar Sandros! Maar dat komt haar duur te staan. ‘Hij is van mij’ neemt je mee naar wegdroomeiland Cyprus, waar de temperaturen hot zijn en de mannen idem dito. Maar of ze ook te vertrouwen zijn…?

Mening Marjon:
Wat een heerlijk boek waar je je vanaf de eerste bladzijde in verliest. Je leest over de Nederlandse Nova die de liefde (Sandros) is gevolgd naar Cyprus. Ze werkt er als Weddingplanner en deelt haar leven met Sandros. Maar dan wordt alles ineens anders en het duurt een tijdje voor Nova dat zelf ook inziet. Leest prettig weg, je vliegt er doorheen. Binnenkort deel 2!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.