Hij is van mij

hijisvanmij

De papieren editie is alleen tweedehands verkrijgbaar

Auteur Sasha Wagstaff
Uitgever Boekerij
Jaar 2010
Aantal bladzijden 446
ISBN 9789022553138

Korte samenvatting
Onweerstaanbaar: liefdesperikelen in de wereld van het oude geld.
Maak kennis met de familie Forbes-Henry. Ze zijn aristocratisch, aantrekkelijk, maar ook een beetje op hun retour. Appleton, hun riante landhuis, is enigszins vervallen en heeft overduidelijk een opknapbeurt nodig.Oudste zoon William wil van het familiehuis een hotel maken om aan het geld te komen waar de familie Forbes-Henry duidelijk gebrek aan heeft. Dan komt er fantastisch nieuws. Een oude schoolvriend van Wil, B-acteur Rufus, kondigt aan dat hij gaat trouwen met superster Clemmie Winters. Appleton lijkt de ideale plek om het glamourhuwelijk te voltrekken. Plotseling wordt het landhuis overspoeld: er wordt zelfs een complete televisieploeg naar het idyllische dorpje gestuurd. Maar wie valt er nu voor wie? De zomer op huize Appleton loopt niet helemaal volgens planning…

Mening
Op zich een mooi verhaal. Alleen ik kon er maar moeilijk inkomen. Had zeker een paar hoofdstukken nodig voor ik in het verhaal zat. Maar daarna las ik  hem als een trein weg. Ben toch ook wel benieuwd naar haar andere boeken. Dat is
trouwens haar debuutroman.

Aantal sterren (maximaal 5): ***

Manuela Reijnen

11 gedachten over “Hij is van mij”

 1. Manuela, dank je wel weer! Ik zal eens kijken of ik een keer een boek van haar te pakken kan krijgen.

  Ik heb in de rubrieken (rechts onder het kopje ‘auteurs en meer’) opgenomen: ‘recensie door Manuela Reijnen’. Zo kun je altijd terug vinden waar jij aan hebt meegewerkt.

  1. Hoi Marjon. Dank je wel dat is wel handig gedaan. Hoeft ik niet te zoeken ;-). Oké ben dan wel benieuwd wat je van dat boek vindt.

 2. Ik heb dit boek ook gelezen, maar dat is al een paar jaar geleden… In 2011 heb ik ‘Heerlijk Vals’ gelezen en dat vond ik een leuk boek wat lekker weg las. Het 3e boek van deze schrijfster ‘er hangt iets in de lucht’ heb ik nog niet gelezen. Is steeds uitgeleend in de bieb 😉

  liefs Insoon

  1. Ik moet Er hangt iets in de lucht (wat een titel hĂš, haha) ook nog lezen hoor. Ik heb eigenlijk nog veel te veel voorraad (zalig).

  1. Viv, je bent welkom hier hoor! Je mag het mailen, vond jouw recensies ook altijd erg leuk om te lezen en te plaatsen. Ik plaats dan in de rubriek ‘recensie door Viv’ en zo kun je je eigen recensies ook makkelijker terugvinden.

 3. wie weet pak ik het weer eens op (lees nu nog nauwelijks boeken eigenlijk de afgelopen maanden)
  dan laat ik het je weten!

  1. Jammer hĂš. Lezen kan zo heerlijk ontspannend zijn. Ik kan me een leven zonder niet voorstellen hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.