Hoe word ik een supervetverbrander

 

Auteur: Maaike de Vries
Uitgever: Uitgeverij Lucht BV
Jaar: 2018
Bladzijden: 152

Over het boek:
In Hoe word ik een Supervetverbrander lees je hoe je voor altijd (nog) slanker, fitter en strakker wordt. Binnen een maand. Niet met het zoveelste dieet, maar door je lijf te leren haar lichaamseigen vetten aan te spreken.
Maaike de Vries vertelt je hoe je via een metabole truc makkelijk een Supervetverbrander wordt. Met veel praktische tips om je leefstijl te veranderen. Probeer het maar. Je zult jezelf dankbaar zijn, voor de rest van je leven.
Maaike de Vries is gepromoveerd gezondheidswetenschapper. Ze is actief in de gezondheidszorg als
wetenschappelijk directeur, adviseur en toezichthouder.

Mening Marjon:
Er is momenteel weer een hoop te doen over overgewicht en dan komen direct de vooroordelen weer in de media, zelfs uitgesproken door een medisch professor: mensen die dik zijn hebben een ongezonde leefstijl, eten ongezond en bewegen te weinig. Hoe is het mogelijk dat er nog zo gedacht wordt. Dit boek rekent daarmee af. Heel duidelijk wordt uitgelegd hoe de meeste mensen op koolhydraten(suiker)verbranding draaien en waarom het beter is om (weer) op vetverbranding te draaien. Dat gaat niet alleen over voeding en hoeveelheid beweging, al speelt dat zeker een grote rol. Het gaat ook over stress, slapen, ademhaling en nog veel mee. Leuk geschreven, duidelijk en zeker haalbaar!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.