Hoe word je 100? – Actieboek

Auteur: William Cortvriendt
Uitgever: Uitgeverij Water
Jaar: 2016
Bladzijden: 256

Over het boek:
In zijn eerdere bestsellers heeft William Cortvriendt aangetoond dat door een gezonde levensstijl aandoeningen zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes voorkomen kunnen worden. Ondertussen heeft hij nu in een televisieserie aangetoond dat door een gezonde levensstijl ook reeds bestaande aandoeningen spectaculair kunnen verbeteren.

Hoe word je 100? Het actieboek bevat alle adviezen over deze gerichte veranderingen in levensstijl die je niet alleen gezond houden, maar die ook effectief zijn bij vele bestaande welvaartsziekten. Overtollige kilo’s vliegen eraf, de bloeddruk daalt, de vetten en het cholesterol in het bloed verbeteren en zelfs insulineafhankelijke diabetes type 2 kan verdwijnen. Maar bovenal: je voelt je weer gezond.

Mening Marjon:
William Cortvriendt heeft een hele toegankelijke manier van uitleggen en logisch doen inzien wat we fout doen met eten, hoe het anders kan en waarom we dat moeten doen. Dit is een heel overzichtelijk boek met korte prettig leesbare hoofdstukken waar veel aan bod komt: overgewicht, hoge bloeddruk, diabetes II, kanker en nog veel meer. Wat moeten we wel eten en wat niet? Eigenlijk ligt de oplossing zo voor de hand. Achterin staan voedingslijsten.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.