Hotel Evergreen Falls

hotelevergreenfalls

Auteur: Kimberley Freeman
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Bladzijden: 384
Jaar: 2016

Over het boek:
‘Hotel Evergreen Falls’ is een heerlijke roman voor fans van Kate Morton en Santa Montefiore.

In 1926 is Violet een kamermeisje in Hotel Evergreen Falls. Dan wordt ze verliefd op Sam, een van de gasten, en hij op haar. Violet zet alles op het spel om bij Sam te zijn. Daar betaalt ze een hoge prijs voor

2014. Lauren is naar de andere kant van Australië verhuisd om te ontsnappen aan haar bazige moeder. Ze huurt een appartementje vlak bij een vervallen hotel in het dorp. Lauren kan het niet nalaten om op onderzoek uit te gaan. Wat ze ontdekt verandert meerdere levens, waaronder dat van haarzelf.

‘Hotel Evergreen Falls’ is de derde roman van Kimberley Freeman, na ‘Wilde bloemen’ en ‘Walviseiland’.

Mening Natasja:
Violet heeft een zware tijd achter de rug en als de dan ook nog eens haar baan kwijt raakt weet ze het even niet meer. Clive is zoals vaker haar reddende engel en zorgt voor een baan, maar dan zal ze het niet weer moeten verpesten. Ze komt in hotel Evergreen Falls te werken waar strenge regels gelden; kan ze zich hier aan houden? Of gooit Sam – een van de rijke gasten – roet in het eten?

Lauren krijg in 2014 van Thomas een sleutel in handen en trekt de stoute schoenen aan om eens in het vervallen hotel te gaan kijken. Ze ontdekt papieren uit 1926 en wordt erg nieuwsgierig naar wat er zich toen heeft afgespeeld en wie de personen zijn die zo verliefd waren.

Het verhaal zit erg goed in elkaar, maar ik vond het soms wat traag vergeleken met haar andere boeken. Toch weet het je te raken en zorgt ervoor dat je alleen maar naar dat einde toe wil lezen, om te weten wat er in 1926 is gebeurd. Het verhaal van Lauren en Violet komt erg mooi samen en is zelfs erg verrassend.

****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.