Hou me vast

 

Auteur: Lori Nelson Spielman
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 352
Jaar: 2017

Over het boek:
Annies wereld stort in als haar zus Kristen omkomt bij een treinongeluk. Eigenlijk zou zij ook in die trein zitten
 Annie voelt zich schuldig en zoekt steun bij haar moeder Erika, die op haar beurt in haar werk vlucht. Annie begrijpt niet wat er is gebeurd met haar liefhebbende moeder die altijd op alles raad wist.

Erika weet niet hoe ze met het verlies van Kristen om moet gaan. Ze durft Annie niet te laten zien dat ook zij zo haar zwaktes heeft en besluit alleen haar kracht te tonen. Maar Annie kan dit eenzame verdriet niet aan – en verdwijnt. In haar wanhoop denkt Erika weer terug aan haar eigen moeder, die ooit zei: ‘Je moet wat belangrijk is nooit verwarren met wat Ă©cht belangrijk is.’ Erika beseft dat ze alles op alles moet zetten om Annie te vinden – voordat ze ook haar tweede dochter verliest.

Mening Natasja:
Dat ik tot nu toe al haar boeken beoordeeld heb met 5 sterren is niet voor niks. Ook dit verhaal is erg aangrijpend en laat maar weer eens zien wat verdriet met je kan doen, zeker als je het niet accepteert.
Door het schuldgevoel dat Annie en Erika hebben vergeten ze wat belangrijk is en ze zetten dan ook alles op alles om weer tot elkaar te komen.
Het mooie aan dit verhaal is dat je zelf op een gegeven moment ook niet meer weet wat er nu echt gebeurd is.
Knap gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.