Hou van mij! (Kathleen Verlinden 1)

 

Auteur: Anja Feliers
Uitgever: Manteau Thriller
Bladzijden: 384
Jaar: 2011/2015

Over het boek:
Kathleen is psychologe en docente en woont samen met Julie, haar tienerdochter. Haar leven verloopt vlekkeloos, tot Matthias, een twintigjarige student, avances maakt. Kathleen wijst hem af. Vanaf dan lijkt alles voor haar verkeerd te lopen. Even later vertelt Julie haar dat ze smoorverliefd is op deze Matthias. Bij Kathleen slaan de stoppen door 


Mening Natasja:
Het is weer even geleden dat ik een thriller las, en wat was het weer even spannend zeg.
Ik merkte zelf op dat als het spannend werd ik sneller ga lezen.
Het verhaal zit erg goed in elkaar, en ik wist tot het einde niet wie de dader was.
Iedereen had ik al aangewezen als dader, en ja ik had het mis.
Goed gedaan Anja, op naar meer van deze schrijfster.

****

Natasja.

6 gedachten aan “Hou van mij! (Kathleen Verlinden 1)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.