Ik ben je niet vergeten

Auteur: Christina Lauren
Uitgever: Xander Uitgevers
Jaar: 2018
Bladzijden: 320

Over het boek:
Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar. Tot die ene noodlottige avond

Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken. Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen.
Macy heeft zich al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld, zoals ze dat bij Elliot kon. Ze verloor in Ă©Ă©n klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd Ă©n kansen nog inhalen?

Mening Marjon:
Een heerlijk boek om je even in te verliezen. Het draait om Macy, die als meisje haar moeder verliest en alleen door haar vader opgevoed wordt. Ze is enig kind. Haar vader koopt een vakantiehuis naast het gezin waar Elliot opgroeit en vanaf de eerste dag zijn ze als kinderen al onafscheidelijk: Macy en Elliot. De auteurs (Christina Lauren bestaat uit twee vriendinnen) zijn er echt in geslaagd de kinderlijke vriendschap te laten groeien. Het lijkt wel alsof ze alles kunnen delen. Maar er is alleen dat leven tijdens weekends en vakanties. Het echte leven daarbuiten delen ze niet en onder andere daarom gaat het mis. Maar er gaat meer mis. Een boek dat je niet zomaar weglegt. Je gaat van Macy en Elliot houden en kan alleen maar hopen dat het goed komt tussen deze twee mensen. Je blijft er in lezen!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.