Ik hou van New York

newyork

Auteur: Lindsey Kelk
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Jaar: 2009
Aantal bladzijden: 301

Korte samenvatting:
Angela Clark pakt het eerste vliegtuig als ze haar verloofde betrapt met een andere vrouw – tijdens de bruiloft van haar beste vriendin. Eenzaam en alleen staat ze enkele uren later voor een willekeurig hotel in Manhattan. Ze raakt al snel bevriend met Jenny, de receptioniste van het hotel. Samen verwerken ze Angela’s liefdesverdriet met shoppen, cocktails en naar de sauna gaan. Ze date met twee mannen tegelijk en geniet met volle teugen van haar nieuwe vrijheid. Als Angela een baan krijgt als blogger bij een hip tijdschrift lijkt haar leven weer helemaal op orde te zijn. Haar blog over daten in New York is al snel een groot succes en wordt binnen no time door iedereen gelezen – ook door haar twee mannen…

Mening:
Grappig boek, las lekker, maar ik vond het af en toe wel erg oppervlakkig. Dit boek is het eerste van een serie… Geen idee of ik de vervolgboeken ook nog ga lezen…

Aantal sterren (maximaal 5) ***

Marjon.

10 gedachten over “Ik hou van New York”

 1. Tsja, het draait wel allemaal een beetje om de Rich & Famous en er zit misschien niet zoveel diepgang in… maar ik vond het een leuk boek. En inmiddels heb ik alle delen gelezen 😉

  1. Ja, ik denk dat ik de volgende delen ook wel ga lezen hoor… Want het leest lekker weg en soms is geen diepgang ook wel weer leuk.

  1. Misschien een keer lenen? Dan weet je of het wat is. Het heeft wat weg van de Shopaholic serie, maar ik vind de hoofdpersoon daaruit wat dichterbij de gewone mens staan.

    1. Ik heb de serie ook compleet, maar lees nooit series achter elkaar door, dus ik heb nog even 😉

 2. Hoi Marjon,

  Leuke boek heb je daar. Jammer dat vandaag zo koud is. Brrr… Verschil dan gisteren. Eind volgende week word lekker warmer weer. Laten maar hopen.
  Geniet van je weekend!!

  Groetjes van Jacqueline & Ferry.

 3. Goedemorgen Maron,

  Ik volgt zeker beleefde lente. Daar is ook koolmeesje mislukt. Gewoon te koud geweest. Veel regen gehad. Ik kijk veel ook naar ooievaars en slechtvalk. Toen gingen om doen. Wat een trest geweest. Heel interessant om te zien. Vorig jaar is ook niet gelukt bij ons. Hebben maar weg gehaald. Ik bleef veel binnen. Ik ging haast nooit op de balkon. Alleen snel water geven voor de plantjes. Toch niet gelukt.

  Ik wens jou fijne zondag.
  Groetjes van Jacqueline & Ferry.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.