Ik krijg je wel

ikkrijgjewel

Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever:
Jaar: 2013
Aantal bladzijden: 372
 .
Korte samenvatting:
Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte – trouwen op hun dertigste als beiden nog single zijn – grijpt Lottie haar kans. Geen afspraakjes, geen seks, geen verloving. Lottie gaat trouwen! Nu! Meteen!
Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken onmiddellijk op huwelijksreis naar hetzelfde Griekse eiland waar ze elkaar als tieners hebben ontmoet. Toen hadden Ben en Lottie een fantastische tijd. Ze kunnen haast niet wachten op hun perfecte, sexy, romantische huwelijksnacht.
Maar er zijn nogal wat mensen vreselijk geschrokken van het overhaaste huwelijk, onder wie Lotties ex Richard en haar oudere zus Fliss. Die gaan de boel eens flink saboteren. Het wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten; een wedding night from hell!
 .
Mening:
Ja, het is een typische Sophie Kinsella, met humor en zo…  Maar wat valt dit boek tegen. Zeer onwaarschijnlijk, veel negatieve emoties, een hoop gestress en gejaag en tussen dat alles door het idee dat het hele verhaal afgeraffeld is. Ze kan beter, absoluut! Dus ik kijk alvast hoopvol uit naar haar volgende boek.
 .
Aantal sterren (maximaal 5): ***
 .
Marjon.

10 gedachten over “Ik krijg je wel”

  1. Ik noemde Sophie Kinsella ooit een van mijn favorieten, dus ik koop nog steeds elk boek blindelings. Maar ik vind haar lang niet meer zo goed.

 1. Jammer dat het boek zo tegenviel. Ik heb het boek ook nog thuis liggen… ben benieuwd 😉

  OT: Heb je trouwens wel eens boeken gelezen van Rosamund Lupton? Ik heb gisteren een boek van haar uitgelezen ‘Zusje’ wat ik erg goed vond!

  1. Misschien vind jij het wel goed 😉

   Ik heb nog nooit iets van Rosamund Lupton gelezen. Mijn lijst wordt ook steeds langer!

   1. Is goed hoor! Hahaha, ik denk qua lijst al in jaren. Ik heb een 10-jarenleeswens-lijst of zoiets.

 2. mijn reactie ****
  Lekker om weer eens een echte Kinsella te lezen,ik lees die liever als haar andere boeken van Madeleine Wickham,gewoon iets luchtiger met humor.
  Maar mijn nummer Ă©Ă©n van haar boeken blijft toch ,hou je mond.
  Dit boek zat weer erg leuk in elkaar al zal je dat in het dagelijks leven niet mee maken,Ik heb er weer een paar ontspannen lees uurtjes mee gehad.

  1. Ja, Hou je mond vind ik erg goed, ook de Shopaholic-serie, Aanpakken en Ken je me nog?
   Maar haar laatste boeken vind ik opeens wat minder 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.