Ik neem je mee

ikneemjemee

Auteur: Jennifer Crusie
Uitgever: House of Books B.V.
Jaar: 2012
Aantal bladzijden: 240
.
Korte samenvatting:
Workaholic Linc krijgt alleen zijn droombaan wanneer hij gaat trouwen. Waar haalt hij zo snel een verloofde vandaan? Zou zijn rare buurvrouw Daisy het spelletje willen meespelen? Daisy zegt ja – voor duizend dollar. Ze heeft dringend geld nodig. Vanaf de allereerste seconde knettert het tussen die twee. Als rationele vent gelooft Linc niet in zoiets zweverigs als romantiek. Tot Daisy hem niet meer loslaat.
.
Mening:
Een erg voorspelbaar en onwaarschijnlijk verhaal. Maar het is zo leuk geschreven en eigenlijk ook zo’n lief verhaal, dat je het met heel veel plezier uitleest.
.
Aantal sterren (maximaal 5): ***
.
Marjon.
.

4 gedachten over “Ik neem je mee”

  1. Goedemorgen Marjon,

    Prachtig boek is het boek. Je gaat binnenkort op vakantie. IK weet niet wanneer. Je gaat naar Oostenrijk toe. Daar zijn wij nooit geweest. Het is daar erg mooi. Echt genieten!!!

    Fijne donderdag gewenst.
    Groetjes Jacqueline & Ferry.

  2. Dit boek staat ook nog op mijn lijstje… maar met haar boeken heb ik vaak dat het de ene keer zo wegleest en een andere keer kan ik er bijna niet doorheen komen. Dus ben benieuwd hoe dit boek leest 😉

    1. Ik vind dit boek niet meer dan 3 sterren waard. Ik vind haar boeken ook vaak erg verschillend dus ik kan me voorstellen dat het een wel bevalt en het ander niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.