Ik niet op jou

Auteur: Sally Thorne
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2019
Bladzijden: 352

Over het boek:
Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO’s van een uitgeverij. Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar en overdreven knap, eh… humorloos.

Joshua is iedere dag weer verbijsterd over Lucy’s ongeschikte
kledingkeuze en eigenzinnige gedrag. Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar hun antipathie in te wrijven door middel van een heel arsenaal aan subtiele en minder subtiele (en oké, best kinderachtige) spelletjes. Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los!
‘Ik niet op jou’ is een romantische komedie om van te smullen, over de ragfijne lijn tussen haat en liefde en de eeuwige strijd tussen de seksen.
Mening Marjon:

Ik moest er even inkomen maar daarna las het boek als een trein. Er zit vaart in, dynamiek, humor en andere emoties. De wisselwerking tussen Lucinda (Lucy) en Joshua is groots en fantastisch neergezet. Ze lijken elkaar echt niet te mogen en dan worden ze ook nog elkaars concurrenten. Maar soms loopt het ook anders… Daar kan ik verder niets over zeggen zonder iets te verraden. Ik kan alleen zeggen dat het een heel leuk boek is, dat heel prettig leest, wat ook diepgang kent en wat een echte aanrader is.

*****

Ik ontving dit boek van de uitgever, waarvoor mijn hartelijke dank.

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.