Ik ook met jou

ikookmetjou

Auteur: Conny Reagard
Uitgever: Omniboek
Jaar: 2015
Bladzijden: 320

Over het boek:
Ik ook met jou is het nieuwe boek van Conny Regard, auteur van Ik huur een man en Ik ben nog niet klaar met jou! Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man. Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat zo te houden. Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken. Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten. Ze besluit hem een lesje te leren
 op z’n Italiaans! ‘Een aanrader voor de chicklit- en romanlezers!’ – Adorable Books

Mening Natasja:
Dat dit weer een aanrader voor iedere chicklit liefhebber is, is Ă©Ă©n ding wat zeker is.
Wat heb ik weer genoten van dit verhaal. Er zaten weer stukjes in dat ik helemaal in een deuk lag, en zelfs aan mijn man heb zitten voorlezen (die er natuurlijk geen bal van snapte omdat hij niet in het verhaal zat) Ik zal twee steek woorden geven: handvat en klok, dan hoop ik als je het leest dat jullie er ook zo om hebben moeten lachen. Ik zag gewoon alles beeldend voor me, de gezichten van Angel en Lucas. Ook erg leuk was om even een oude bekende tegen te komen uit “Ik huur een man“.
Ik hoop dat we niet te lang hoeven te wachten op een volgend boek, want ik kan wel zeggen dat de boeken erg verslavend zijn, en Conny heeft toch iets in haar boeken die ik niet in alle chicklits of romans terug kan vinden wat mij zo aantrekt. Aanrader.

*****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.