Ik weet niet of ik van je houd

 

Auteur: Christina Lauren
Uitgever: Xander Uitgevers
Jaar: 2018
Bladzijden: 320

Over het boek:
Leidt een toevallige ontmoeting tot ware liefde?
Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn studentenvisum verlopen is en hij illegaal in het land verblijft

Holland biedt impulsief aan met hem te trouwen, zodat hij in Amerika kan blijven. Calvin weet niets van haar gevoelens en ze worden, puur vriendschappelijk, huisgenoten. Of houden ze elkaar voor de gek en is het zakelijke huwelijk misschien het begin van een minder zakelijke liefde?

Mening Marjon:
Vanaf de eerste bladzijde zat ik met een glimlach te lezen en liet het boek me niet meer los. Het is echt zo’n leuk boek, dat je alleen maar verder wil lezen en het in mum van tijd uit hebt. Holland is heel leuk neergezet, haar gedachten zijn herkenbaar en zo menselijk. Het verhaal is vooral heel lief, maar niet onwaarschijnlijk of zoet. Wel een beetje voorspelbaar maar dat doet niets af aan het verhaal. Wat ik heel goed vind geschreven is dat het niet van een leien dakje gaat: het nep-huwelijk tussen Holland en Calvin: het lijkt zo simpel en ze mogen elkaar graag. Maar het is een verkeerd begin en dat werkt door en krijgen ze tegen zich. Mooi geschreven!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.