In de luwte (Virgin River 17)

indeluwte

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 334

Over het boek:
Conner Danson heeft een goedlopende zaak, en hij vult zijn dagen dan ook met werken. Tot zijn leven een abrupte wending neemt. Als hij op een avond de vuilnis buitenzet, is hij getuige van een brute moord. En meer dan dat, hij herkent de moordenaar. Niet lang nadat hij daarover een verklaring heeft afgelegd, wordt zijn ijzerwinkel in brand gestoken en volgen er serieuze bedreigingen. Hij kan maar Ă©Ă©n ding doen: onderduiken. Waar kan dat beter dan in Virgin River?
Ook Leslie Petruso heeft zo haar redenen om naar Virgin River uit te wijken – als ze nog Ă©Ă©n keer haar ex met zijn nieuwe vrouw tegenkomt, gaat ze gillen! Gelukkig kan ze aan de slag bij het bouwbedrijf van Paul Haggerty, waar ook net een nieuwe timmerman is begonnen: Conner Danson. Hij is in alles de tegenpool van haar ex, en ze valt als een blok voor hem.
Samen genieten ze van de liefde en van Virgin River, maar hun prille geluk wordt overschaduwd wanneer Conner moet getuigen en zijn leven mogelijk in gevaar is


Mening Marjon:
Dit is weer een juweeltje uit de serie met alweer een andere insteek dan de voorgaande delen. Dat maakt de boeken realistischer. En net als je denkt dat het wel erg voorspelbaar wordt, gaat het verhaal een verrassend andere kant op!

*****

Marjon.

Vorige delen:

 

 

     

19 gedachten aan “In de luwte (Virgin River 17)”

  1. Pfff praat me er niet van. Ik ben nu allemaal andere series aan het uitproberen, want ik moet toch iets hù. Nog 3 boeken geloof ik. 🙁 En eigenlijk wil ik het laatste deel (Kerstmis naar haar hart) nog deze maand lezen, dus ik begin in het nieuwe jaar zonder Virgin River.

    1. Ja, die van Linda Lael Miller zijn ook goed en ook de series van Nora Roberts. Maar toch anders. Ik weet echt niet wat het geheim van die Virgin River serie is, maar dat staat echt bovenaan. Ik hoop echt dat ze allemaal vertaald worden van Robyn Carr!

 1. Voor mij 4****
  het is gewoon je familie voortaan zodra je een boek van deze serie pakt,je kent ze goed goed de mensen die hier al een tijdje in mee spelen,heerlijk en hartverwarmend.

 2. Ik heb er nu drie gelezen en vind ze mooi, maar zo lyrisch als jullie erover zijn ben ik zeker niet. Niet verslaafd aan deze familie en herlezen nee nog zoveel andere mooie boeken te gaan.

  1. Ik moet zeggen: voorheen herlas ik geregeld een mooi boek, maar nu doe ik dat nog maar zelden. Inderdaad, er zijn zoveel mooie boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.