In een ander leven

Auteur: Josie Silver
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2020
Bladzijden: 448
Over het boek:

Wat als je je grote verloren liefde opnieuw zou kunnen beleven? Een nieuwe heerlijke roman van Josie Silver, bekend van de bestseller Een dag in december.

Als Lydia op haar verjaardag haar verloofde Freddie verliest bij een tragisch auto-ongeluk, weet ze zeker dat ze nooit meer zal kunnen liefhebben. Alles wat ze wil is zich binnenshuis verstoppen en huilen totdat haar ogen eruit vallen. Maar Lydia weet dat Freddie zou willen dat ze doorgaat, dus pakt ze op aanraden van beste vriend Jonah en zus Elle het leven weer op. Dan gebeurt er iets ongelooflijks waardoor Lydia een kans krijgt haar oude leven met Freddie terug te krijgen. Maar wat als er iemand in haar nieuwe leven is die wil dat ze blijft? Een hartverscheurend romantisch en warm verhaal over hoe mooi het is om liefde te geven en te ontvangen.

Mening Marjon:
Ik heb al meer boeken met die thema gelezen en ik kan niet anders zeggen dat ze allemaal een beetje op elkaar lijken. Maar dat maakt dit boek niet minder goed natuurlijk. Ik begon er in en kon het niet meer wegleggen. Lydia verliest haar grote liefde aan een ongeluk maar vindt een manier om hun leven toch verder te laten gaan. Dat klinkt zo mooi maar dan blijkt dat het net een echt leven lijkt… Durft ze daar uit te stappen…? Prachtig boek, echt een aanrader.
*****
Marjon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.