In het diepe

Schrijver: Lucy Diamond
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
Jaar: 2011
Aantal blz.: 384

Over het boek:
Evie is het zwarte schaap van de familie. Haar twee zussen hebben hun leventje perfect op orde, met een gezin, een mooi huis en een goede baan. Evie daarentegen heeft een cv vol uitzendbaantjes. O, en ze heeft Matthew nog: haar zeer verantwoordelijke en volwassen vriend. Evie is zich net aan het verzoenen met haar saaie lot, als ze hoort dat haar tante Jo plots is overleden. tot grote verbazing van de hele familie laat Jo haar geliefde strandtent na aan de onverantwoordelijke, impulsieve Evie.
Terwijl Matthew en haar familieleden haar onder druk zetten om de strandtent te verkopen, wordt Evie gedwongen een kritische blik op haar leven te werpen. Wil ze de strandtent verkopen en braaf doen wat van haar wordt verwacht? Of is het misschien hoog tijd om de boel eens volledig om te gooien.

Mening Marjon (3 juli 2012):
Wat een heerlijk boek. Net als haar vorige boek verlies je je er direct in. Het heeft een heleboel ‘feel good’ gehalte en alle verhalen die naast elkaar lopen, lopen natuurlijk goed af. Maar dat maakt het niet minder goed. Ik hoop dat deze schrijfster nog heel veel boeken zal schrijven!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.