In wonderland

inwonderland

Auteur: Lynn Austin
Uitgever: VBK Media
Jaar: 2011
Bladzijden: 464

Korte samenvatting:
Alice Grace Ripley leeft in een droomwereld met haar neus in de boeken. Maar aan haar zorgeloze bestaan komt plotseling een einde als haar vriend Gordon hun relatie verbreekt. Hij vindt dat Alice te veel in een fantasiewereld leeft. Als ze dan ook nog haar geliefde baan in de bibliotheek kwijtraakt omdat er bezuinigd moet worden, vlucht ze naar de bergen van Kentucky om vijf dozen met boeken te doneren aan de bibliotheek in het kleine mijnwerkersstadje Acorn. Eenmaal daar aangekomen biedt ze aan om twee weken als vrijwilliger te werken in de bibliotheek. De bibliothecaris en de vier vrouwen die boeken naar afgelegen plekken brengen, blijken echter anders dan ze had verwacht. Alice ontdekt dat het echte leven met al zijn avonturen, mysteries Ă©n romantiek veel mooier kan zijn dan ze ooit had durven dromen.

Mijn mening:
Geweldig mooi, een sprookje.

Aantal sterren: *****

Clasien

 

5 gedachten over “In wonderland”

 1. ja echt wek marjon ze schrijft heerlijke boeken 🙂

  mijn reactie van het boek:
  Wat een prachtige roman was dit.
  In het begin van het boek word je met je neus op de feiten geduwd…ik had zoiets van oeps…lezen is gezond maar er is meer,en daar kom je zeker in het boek wel achter.Een sprookje voor volwassenen.
  De opbouw in het boek is erg mooi gedaan,en voor de roman lezer is er nog een stukje spanning aan toegevoegd wat echt heerlijk was.
  De verschillende personages in het boek hebben hun eigen verhaal dat Ă©Ă©n voor Ă©Ă©n even mooi was.
  ik vond het jammer….jammer dat het uit is.
  Aanrader*****

 2. Ik moest gelijk aan het boek Alice in Wonderland denken, met het witte konijn, maar dit is dus een ander boek, een ander verhaal. Een boek dat mij aanspreekt dus die gaat op mijn verlanglijstje bij BOL.
  groetjes Ghita

 3. Dit is mijn eerste Lynn Austin en ik had geen idee wat ik kon verwachten. Ik houd niet van boeken waar het geloof in God erg overheerst, maar omdat iedereen hier zo enthousiast is, besloot ik het gewoon te proberen. En wat ik las was een prachtig verhaal, soms grappig, maar vooral met diepgang en met wijsheid. Het is heel toegankelijk geschreven en je gaat van Alice houden met al haar onhebbelijkheden. Het geloof komt zeker aan bod, maar is niet dominant. Ik heb genoten en kon het boek niet meer wegleggen! Ik kan weer een auteur aan mijn lijstje toevoegen!

  *****

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.