Intermittent fasting (NL)

Auteurs: Nanneke Schreurs & José van Riele
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Jaar: 2019
Bladzijden: 192

Over het boek:
Altijd al eens periodiek vasten willen proberen? Laat je leiden door de tips en adviezen van Nanneke Schreurs en José van Riele.

Met Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele heb je alle basics van periodiek vasten bij de hand. Het helpt je in vier weken fitter, gezonder en slanker te worden.

Intermittent fasting is een van de grootste (internationale) dieettrends van het moment. Het is een dieetstijl die goed past bij mensen die bezig zijn met fitheid en afvallen. In deze startersgids vind je heldere informatie, een eenvoudig stappenplan om te beginnen, dag- en weekmenu’s. En natuurlijk heel veel lekkere recepten! Boordevol vega(n) opties, guilty pleasures, zondagse brunches en nog veel meer!

Mening Marjon:
Een heel duidelijk en overzichtelijk boek over iets wat helemaal ‘in’ lijkt te zijn: Intermittent fasting, oftewel het invoeren van regelmatig op de een of andere manier van vasten. Dat kan op diverse manieren en dat wordt in dit boek uitgelegd, met voor- en nadelen. Ook wordt er verteld waarom dit gezond zou zijn, goed onderbouwd. Er is een vierweken-voorbeeld en er staan recepten in. Ook wordt er rekening gehouden met glutenvrij en zuivelvrij eten.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.