Jonkvrouw in Nood / Wilde avonturen (Sterren van Mithra deel 1 + 2) ****

Sterrenvanmithra

Note: ‘Jonkvrouw in nood’ en Wilde Avonturen  zijn alleen verkrijgbaar in een bundel. Dit boek is ‘Fonkelende Sterren’  genoemd.

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin

Samenvatting deel 1 JONKVROUW IN NOOD:
Wanneer een radeloze vrouw bij detective Gade Parris aanklopt, aarzelt hij niet haar te helpen. De vrouw herinnert zich niets meer, maar heeft wel een koffer met meer dan Ă©Ă©n miljoen dollar bij zich Ă©n een gigantische diamant. Hij gelooft niet dat de vrouw dit alles gestolen heeft, daarvoor is ze te open en te eerlijk. Dat ze ook onweerstaanbaar is, probeert hij te negeren – dat leidt hem maar af van zijn werk


Mening deel 1 JONKVROUW IN NOOD:
Dit boek begon ik mee toen ik werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege de gebroken vliezen. Ik vond dit boek een heerlijke afleiding van het feit dat ik complete bedrust had. Ik zat voor ik het wist helemaal in het boek. Het pakt je en je wilt weten hoe Bailey aan haar geheugen verlies komt, maar ook hoe ze aan het geld komt… De spanning wordt goed opgebouwd zonder dat het langdradig is! Zeker een aanrader, omdat deel 2 ook gelijk in het boek zit wat ik had gekocht kon ik gelijk door. Echt een aanrader!

****

Samenvatting deel 2 WILDE AVONTUREN:
M.J. O’Leary schrikt zich dood wanneer ze wordt overvallen, maar omdat ze de zwarte band in karate heeft, kan ze terugvechten. De strijd is nog onbeslist wanneer ze beiden worden aangevallen door een gewapende man. Noodgedwongen kiest ze de kant van de eerste overvaller, en samen gaan ze ervandoor. Deze Jack Dakota blijkt bedrogen te zijn, en het lijkt erop dat het allemaal draait om de schitterende diamant die M.J. van een vriendin heeft gekregen


Mening deel 2 WILDE AVONTUREN:
Nog in steeds in het ziekenhuis, maar moest even omschakelen. Ik was nog steeds erg met Bailey bezig en kon in eerste instantie niet inkomen in MJ haar verhaal. Dus ben weer op nieuw begonnen na drie hoofdstukken en toen zat ik er dan ook echt in! Ook dit boek is weer goed geschreven en wordt langzamerhand opgebouwd! Leuk om te lezen ook hoe ze voor de charme van Jack valt! Zeker een aanrader.

****

Jolanda.

3 gedachten aan “Jonkvrouw in Nood / Wilde avonturen (Sterren van Mithra deel 1 + 2) ****”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.