Kat in de sneeuw (Alfie 5)

Auteur: Rachel Wells
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2020
Bladzijden: 288
.
Over het boek:
Hartverwarmende winterse feelgood over een kat met een missie
 Alfie en George kunnen niet wachten om de nieuwe buren te verwelkomen, vooral wanneer ze ontdekken dat er ook een nieuwe kat is! Alfie is ervan overtuigd dat ze de perfecte mensen voor hun gezellige buurt zijn, totdat een klein misverstand volledig uit de hand loopt. Ineens heeft iedereen in de straat ruzie met elkaar!

Terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelt, hebben Alfie en de kleine George er hun handen vol aan om de vrede in de buurt te bewaren. Maar zal het een eenvoudige kat en een ondeugende kitten wel op tijd lukken om iedereen voor Kerstmis weer bij elkaar te brengen?

.
Mening Marjon: 
Wat een geweldig deel van Alfie is dit weer. Een boek met een vleugje spanning, plezier maar ook verdriet. Precies zoals het gaat in het leven. Je weet dat het niet kan, maar het voelt alsof Alfie echt bestaat en dit allemaal echt gebeurt. Dat is de kracht van Rachel Wells’s verteltechniek, dat kan niet anders. Absoluut een aanrader en achterin schrijft ze dat zolang Alfie gelezen wordt zij er over zal schrijven. Ik kijk uit naar deel 6
.
*****
.
Marjon
.

Voorgaande delen:

.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.