Winter (Kerst) in Virgin River (Virgin River 4)

Dit boek verscheen eerst met deze titel:


kerstin

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Aantal bladzijden: 206

Over het boek:
In de ogen van Marcie Sullivan is Ian Buchanan een held – hij heeft met gevaar voor eigen leven haar man, Bobby, uit een vuurgevecht in Irak gered. Dat Bobby uiteindelijk aan zijn verwondingen is overleden, doet niets aan haar bewondering af: ze is Ian dankbaar dat ze haar man nog een paar jaar bij zich heeft kunnen houden. Wat haar dwarszit, is dat Ian nooit meer iets van zich heeft laten horen. Hij lijkt wel van de aardbodem verdwenen. En omdat ze het idee heeft dat dit haar belet Bobby’s dood goed te verwerken, besluit ze naar hem op zoek te gaan. Ian woont in een primitieve blokhut in de bergen hoog boven Virgin River, waar hij een teruggetrokken en sober bestaan leidt. Op deze afgelegen plek probeert hij te vergeten wat hij in Irak heeft meegemaakt. Maar dan staat Marcie¬† op een dag voor zijn deur, vastbesloten dat verleden juist op te rakelen – of hij dat nou wil of niet…

Mening Marjon:
Dit is het vierde deel maar beslaat dezelfde kerst als in het derde deel. Daarom overlappen de verhalen elkaar. Het verhaal is in eerste instantie een beetje vreemd en onwaarschijnlijk, maar uiteindelijk wordt het een bijzonder mooi verhaal. Ik heb genoten! Wat een aanrader is deze serie toch!

*****

Mening Natasja:
Wauw weer helemaal toppie dit boek mijn reactie van het boek

Jeetje mina ik ben gewoon helemaal in de ban van Robyn Carr, wat zijn die boeken verslavend.
Iedere keer denk je dit boek zal wel minder zijn maar niks is minder waar ze zijn tot nu toe allemaal even mooi.
In ieder deel komen er nieuwe personage’s bij met allemaal een mooi triest of spannend verhaal,ook in dit deel weer twee geweldige personen waar je van gaat houden.

*****

Marjon en Natasja.

Vorige delen:

 

 

 

 

11 gedachten aan “Winter (Kerst) in Virgin River (Virgin River 4)”

  1. Het zijn er 21, Viv. Elk verhaal staat op zichzelf, maar er komen wel vaak enkele personen van voorgaande boeken in voor. En dat maakt het juist zo leuk. Hun leven gaat als een rode draad door al die boeken heen.

 1. wauw weer helemaal toppie dit boek mijn reactie van het boek *****

  Jeetje mina ik ben gewoon helemaal in de ban van Robyn Carr,wat zijn die boeken verslavend.
  Iedere keer denk je dit boek zal wel minder zijn maar niks is minder waar ze zijn tot nu toe allemaal even mooi.
  In ieder deel komen er nieuwe personage’s bij met allemaal een mooi triest of spannend verhaal,ook in dit deel weer twee geweldige personen waar je van gaat houden.

  1. Natasja, wat erg hè. Ik vind die serie ook zo verslavend! Ik moet er niet aan denken dat ik alle boeken op een dag heb gelezen en toch wil ik ze het liefst achter elkaar doorlezen. Dat doe ik niet, want dan vind ik geen ander boek meer goed. Maar het is moeilijk er af te blijven! Inderdaad, je gaat steeds een beetje van de hoofdpersonen houden. En het is zo leuk dat het verhaal toch steeds anders is en er ook personen uit de vorige boeken in voor komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.