Kerst op het eiland Skye (Tempest Sisters 2)

Auteur: Kirsty Ferry
Uitgever: Choc Lit NL
Jaar: 2020
Bladzijden:
Over het boek:
Wat zou jij ervoor over hebben om met kerst bij degene te zijn van wie je houdt?Het eiland Skye is een plek vol magie, met name rond de kersttijd, en er is geen plek op aarde waar Zac Fallon liever de kerstdagen zou doorbrengen. Maar hoewel Zac alles heeft wat zijn hart begeert op het eiland, is er toch een iemand die mist, en dat is Ivy McFarlane.

Ivy werkte ooit met Zac samen, maar sloeg haar vleugels uit en verhuisde naar Glastonbury. Sindsdien mist hij haar ontzettend. Nu is het bijna kerst en Zac realiseert zich dat Ivy een gat in zijn leven heeft achtergelaten dat hij niet kan verdragen. En dus gaat hij op pad om Ivy op tijd naar Skye te halen om samen kerst te vieren, maar zal het hem lukken voor Kerstmis terug te zijn… en zal Ivy hem wel willen vergezellen?

Mening Marjon:
Een heerlijk, vrolijk en sfeervol boek over twee mensen die bij elkaar horen, maar omdat ze niets uitspreken dat niet weten van elkaar. Ze gaan ieder hun eigen weg en dan lijken dingen wel eens anders dan ze zijn… liefde, sneeuw en romantiek. Heerlijk boek. Dit is zover ik begrijp het tweede deel van de serie ‘Tempest Sisters’, maar de andere delen zijn blijkbaar niet vertaald. Ik kwam er ook niet helemaal uit welke delen dat dan zijn. Hopelijk gebeurt dat vertalen alsnog.
*****
Marjon.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.