Kerst vol verleiding

kerstvolverleiding

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 115

Over het boek:
Tien dagen lang voorbeeldig leven of snel een keurig meisje trouwen – dat advies krijgt playboy Rio Zaccarelli als hij de belangrijkste deal van zijn leven wil sluiten. Toch bedenkt Rio zich geen moment als hij op de vooravond van kerst een mooie vrouw in zijn bed aantreft: hij kust haar wakker. Nog nooit is Evie Anderson op zo’n prettige manier ontwaakt. Maar dan ontdekt ze wie de bedreven verleider is: haar nieuwe baas! Ze is nog niet van de schrik bekomen, of ze worden betrapt door een paparazzo. Tot haar ontsteltenis eist Rio meteen dat ze zich verloven. Alleen om een schandaal voor te zijn, of… heeft hij nog een andere reden voor zijn onverwachte aanzoek?

Mening Natasja:
Bij Evie zit nu net alles tegen, en dat net voor de kerst, ze verliest zoveel, en dan word ze ook nog eens flink voor het blok gezet. Ze gaat zomaar ineens verloven, en dat met niet zomaar een man, maar met haar baas, en wat voor eentje.
Dit is mijn eerst verhaal uit dit boek, en ik was zo verrast door de sfeer die in het boek zat, dat ik niet anders dan 5 sterren kon geven voor dit verhaal. Dit geeft nu echt een prachtig kerstgevoel.
Het boek is zo luchtig geschreven, en toch mooi uitgediept. De humor is ook erg leuk en hartverwarmend. Ik hoop dat het volgende verhaal* net zo mooi is, dus ik ga er snel in beginnen.

*****

Mening Marjon:
In eerste instantie blijft het boek nogal aan de oppervlakte en had ik neiging om het weg te leggen. Maar dan wordt het echt mooi. Een mooi, romantisch kerstverhaal met een lach en traan. Toch typisch Sarah Morgan die zulke mooie romans schrijft over echte mensen. Je herkent haar schrijfstijl.

****

Natasja en Marjon.

* ook verkrijgbaar in de bundel:

kerst-met-sarah-morgan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.