Kerstmis in Chesapeake Shores (Chesapeake Shores 4)

kerstmisinchesapeake

Auteur: Sherryl Woods
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 149

Over het boek:
Na jaren van verwijdering lijkt het erop dat Megan en Mick O’Brien elkaar weer gevonden hebben. Hun liefde voor elkaar is eigenlijk nooit verdwenen, maar indertijd had Megan geen andere keus dan weggaan, ook al moest ze daarvoor haar kinderen achterlaten. Het liefst willen ze elkaar op oudejaarsdag het jawoord – weer – geven, tot vreugde van hun inmiddels volwassen kinderen. Behalve Connor dan, hun jongste zoon. Hij heeft het zijn moeder nooit vergeven dat ze haar gezin in de steek heeft gelaten en weigert op de bruiloft te komen. En dan wordt er vlak voor Kerstmis aangebeld en staat er een jonge vrouw met een baby op de stoep – een baby die overduidelijk een O’Brien is… Dit boek is ook verkrijgbaar in een 6-in-1 Intiem eBundel.

Mening Marjon:
Een heerlijk boek. Mick en Megan gaan hertrouwen en je vraagt je af waar het boek over moet gaan… Maar er gebeurt genoeg en er komt van alles op hun pad wat hun plannen voor de bruiloft tegenhoudt. Ik heb erg veel moeite met het onvolwassen gedrag van Connor en het feit dat zijn ouders zich zo schikken naar hem. Maar dat betekent ook dat de auteur me heeft weten te raken.

*****

Marjon.

Voorgaande delen (klik per boek voor info):

Dromenaanzee bloemen voor bree eenveiligehaven3

2 gedachten over “Kerstmis in Chesapeake Shores (Chesapeake Shores 4)”

  1. Dit is ook zo’n doorlees serie heerlijk geschreven voor als je niet teveel wilt nadenken en gewoon lekker wilt genieten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.