Kerstmis in het Duincafé (Duincafé 2)

Auteur: Debbie Johnson
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2019
Bladzijden: 224

Over het boek:
In het Duincafé, gelegen op een winderige heuvel, wordt het heerlijkste eten geserveerd, zoals versgebakken broden, overvloedige salades en verrukkelijke cupcakes. Voor zowel toeristen als dorpelingen is het rommelige café met uitzicht op het strand een fijne plek vol vrolijkheid, gezelschap en geborgenheid. In het Duincafé is iedereen altijd hartelijk welkom!

Becca Fletcher heeft altijd een hekel gehad aan kerst, maar dit jaar ontkomt ze er niet aan. Haar zus Laura heeft haar namelijk uitgenodigd om de feestdagen met haar gezin in het Duincafé door te brengen. Becca’s verwachtingen? Lauwwarme chocolademelk en een marathon van flauwe kerstfilms. Maar wat Becca niet weet, is dat het Duincafé een heel bijzondere plek is. Een plek waar gebroken harten kunnen helen, nieuwe liefdes ontstaan en waar kerstwonderen echt gebeuren, zelfs bij Becca.

Mening Marjon:
Deel 1 vond ik geweldig. Dit deel heb ik met moeite uitgelezen. Waarschijnlijk is dit een persoonlijke benadering: ik mag Becca, de hoofdpersoon niet. Ik begrijp niets van deze vrouw die zo negatief vertelt over wat ze allemaal meemaakt, ervaart en over zichzelf. En ik voel ook totaal de magie niet die er zou moeten zijn tussen haar en surfer Sam. Verder liep ik tegen alle namen aan, personen uit het vorige deel waaruit ik niet goed onderscheid kon maken. In deel 1 voelde iedereen nog als een eigen persoonlijkheid en nu liep dat meer door elkaar. Ik moest constant nadenken over wie wie was. Helaas een minder sterk vervolg op wat zo veelbelovend leek.

***

Marjon.

Voorgaand deel:

2 gedachten aan “Kerstmis in het Duincafé (Duincafé 2)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.