Kleine zus

 

Auteur: Isabel Ashdown
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 368
Jaar: 2018

Over het boek:
Nadat ze elkaar zestien jaar lang niet hebben gezien, worden de zussen Jessica en Emily weer met elkaar herenigd. Nu ze hun lastige verleden achter zich hebben gelaten, keert de warmte tussen hen gelukkig terug. Algauw trekt Jess zelfs in bij Emily in haar comfortabele eilandhuis, waar ze woont met haar man en dochtertje Daisy. Pijn en oud zeer maken plaats voor harmonie en familieliefde. Eind goed al goed, zo lijkt het.
Maar als Daisy verdwijnt terwijl Jess op haar past, begint het perfecte leven dat Emily zo zorgvuldig heeft opgebouwd uit elkaar te vallen. Had ze haar zusje wel moeten vertrouwen, na alles wat er in het verleden is gebeurd?

Mening Natasja:
Zodra Jess bij Emily intrekt na elkaar zestien jaar niet gezien te hebben, lezen we hoe deze meiden hun karakters verder ontwikkeld hebben. Veel Jaloezie en oud zeer zien we voorbij komen. Maar als dan Daisy verdwijnt is de vraag: zijn ze eindelijk wel veranderd en kunnen ze elkaar wel vertrouwen.
Het verhaal zit erg goed in elkaar en je gaat zelf aan iedereen twijfelen. Vooral de jaloezie komt in dit verhaal erg naar voren, zonder dat de meiden dat zelf in de gaten hebben.
Voor het ene karakter voelde ik steeds meer waardering en voor de andere voelde ik steeds meer afschuw. Echte grote spanning heb ik helaas niet gevoeld in het boek, maar de ontknoping was weer erg goed.

****

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.