Koester mijn droom (De Harte-saga deel 2) *****

koestermijndroom

Auteur: Barbara Bradford Taylor
Uitgever: Poema
Jaar: 2006
Bladzijden: 810

Samenvatting:
Emma Harte staat aan het hoofd van een familie-imperium, dat belangen omvat op allerlei gebied en in vele landen. Nadat zij heeft ontdekt dat vier van haar kinderen tegen haar samenspannen, heeft zij haar kleindochter Paula tot haar opvolgster uitgeroepen. Nu vermoedt Emma ook verraad bij een van haar kleinkinderen, maar zij weet niet wie..

Mening:
Wat kan zo’n samenvatting summier zijn…
Wat een dik boek is dit eigenlijk, het tweede deel van De Harte Saga. Het wordt in 3 delen verteld, maar het verhaal loopt achter elkaar door. Je vraagt je af wat er na het dikke eerste deel nog verteld kan worden, maar het boek verveelt geen seconde. Liefde, romantiek, spanning, intriges, veel realiteit en tegelijk af en toe een tikje onwaarschijnlijkheid
 Je blijft lezen. En dan blijkt zo’n dik boek helemaal niet zo dik te zijn. Ik ga eerst weer andere boeken lezen, maar hoera, na dit deel zijn er meerdere delen en ik kijk er naar uit.

*****

Marjon.

Deel 1:

demachtvaneenvrouw

6 gedachten over “Koester mijn droom (De Harte-saga deel 2) *****”

  1. Nou ik heb nog twee boekenkasten propvol met de echte ouderwetse boeken, die ik tussendoor ook nog lees.
    Wat een hobby…….l

    1. Deze serie is al zo’n 20 jaar oud, Lieke. Toen las ik de boeken en kwam het zelfs als serie (Macht van een vrouw) op tv. Ik besloot het te herlezen en ik vind het weer leuk ook. En dat is niet met alle boeken van ‘vroeger’ zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.