Kom in mijn armen (Sullivan-serie deel 7)

kominmijnarmen

Auteur: Bella Andre
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2016
Bladzijden: 229

Over het boek:
Filmster Smith Sullivan kan zich geen afleiding permitteren. Zijn hele reputatie hangt af van zijn nieuwe film… maar hij kan Valentina Landon niet uit zijn hoofd krijgen, en het vuur dat hij ziet smeulen onder de oppervlakte van haar koele voorkomen.

Valentina is niet afkerig van een avontuurtje, of zelfs van het idee om de ware liefde te vinden, maar als business-manager in Hollywood heeft ze te veel vrouwen zien bezwijken voor de charmes van een acteur, om er daarna totaal kapot van te zijn als het sprookje onvermijdelijk eindigt.

Mening Natasja:
Weer een prima aanvulling op de andere delen van familie Sullivan. Het zijn lekkere verhalen voor zo even tussen door te lezen en het verveelt nooit.
In dit deel maken we kennis met de beroemde Smith, hij is een filmster met een geweldig uiterlijk, maar hoe kan dat ook anders met zo’n knappe familie. Hij is nog nooit echt verliefd geweest, maar deze keer weet hij het zeker, hij zal Valentina niet meer laten gaan. Maar Valentina heeft er voor gekozen om nooit maar dan ook nooit op een acteur te vallen, en zeker niet zo’n knappe die je nooit voor jezelf hebt.
Je weet ook in dit deel weer hoe dit gaat aflopen, en toch zorgt het voor een paar uurtjes heerlijk vermaak.

****

Natasja.

Voorgaande delen (klik per boek voor meer info):

opheteerste vanafnu verliefdenverloren betoverd door jou als je van mij was dewarevoorjou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.