Kruidje-roer-me-niet ****

kruidjeroermeniet

Auteur: Nora Roberts
Aantal pagina’s: 144 pagina’s
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar uitgave: oktober 2011

Samenvating:
Carlo Franconi. Een van de topkoks van ItaliĂ«, een wonder van talent, vakmanschap en charme. Als hij kookt, is het alsof hij de liefde bedrijft. Als hij spreekt, is zijn stem een streling die de verrukkelijkste visioenen oproept… Juliet Trent heeft het allemaal al vaak gehoord, en ze wil het ook best geloven, maar onder de indruk is ze niet. Als publiciteitsagent is ze meer geĂŻnteresseerd in het boek dat de man heeft geschreven en dat een bestseller belooft te worden. En in het feit dat die beroemde charme van hem mooi van pas kan komen tijdens de promotietournee waarop ze hem moet begeleiden. Niets verkoopt immers zo goed als seks!

Eigen Mening:
Leuk boek niet lang eigenlijk te kort, ik heb vaak zitten lachen bij dit boek! Carlo was Juliet steeds wat aan het uitdagen! En ik vond het geweldig om te lezen hoe ze hier op reageerde. Maar ook de onverwachte problemen die Carlo tegen kwam tijdens zijn werk. Ja ik vond het echt een leuk boek!

Ideaal voor de zomer!

Ik geef dit boek 4 sterren.

****

Jolanda.

 

9 gedachten aan “Kruidje-roer-me-niet ****”

  1. Er is hier ook nog een voorloper van daar ben ik nu in bezig lees ze anders om Hihihi maar die zal ik je binnenkort even mailen 🙂 ik vind Nora echt heerlijk op het moment maar ben er denk ik bijna doorheen 🙁

  2. jolanda: ik lees nu meer dan liefde van nora, weer een heerlijk magisch boek waar ik van smul. Ik heb ook de magische donovans, eiland van de drie zusters en deel Ă©Ă©n van de gallaghers serie gelezen. nu komt mijn vraag, welke boeken van haar zijn allemaal in dit genre? want net als bij meer dan liefde kun je het altijd niet aan de cover en achterflap zien. alvast bedankt

  3. Hey Natasja

    Marjon mailde me al je reactie hihi ik heb t tegenwoordig eg druk net een kleine meid gekregen, maar ja welke boeken er op lijken euhmmmm vond Chesney peak ook goed is een serie van vier! En verder weet ik t zo een twee drie even niet meer lees op t moment weer weinig 😉 kleine houd je wel bezig Hihihi maar als ik eerlijk ben vind ik alle boeken van haar erg leuk en zeker de moeite waard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.