Kus om middernacht (Virgin River 12)

kusommiddernacht

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011
Aantal bladzijden: 80

Over het boek:
Al is Jack’s Bar dĂ© plek om oud en nieuw te vieren, Sunny is helemaal niet in feeststemming. Ze heeft trouwens maar Ă©Ă©n voornemen voor het nieuwe jaar: geen mannen meer. Ook Drew wil voorlopig vrijgezel blijven. Maar of hun voornemens het kunnen opnemen tegen een blokhut, een sneeuwstorm, naaldhakken Ă©n Virgin River… is zeer de vraag!

Mening Marjon:
Het grootste deel van het verhaal gaat over hun ervaring in vorige relaties en meer zit er bijna niet in. Ik heb het idee dat dit een gewoon verhaal van minimaal 200 bladzijden had moeten worden. Nu is het 80 bladzijden en die zitten zo volgepropt dat het nietszeggend wordt. Jammer, maar het is nu eenmaal een deel van de serie. Dus dan lees je het toch.

***

Marjon.

Vorige delen:

 

 

5 gedachten aan “Kus om middernacht (Virgin River 12)”

    1. Het zijn er totaal 19 geloof ik… Dus ik heb er niet meer veel te gaan.

      Ik heb gekeken maar kan het niet vinden? Welke serie?

        1. Oh er is echt nog meer! Ik heb niet zo’n moeite met Engels, maar lees liever gewoon in het Nederlands. Ik zie dat er ook een 20e Virgin River is. Ik kijk nu ook af en toe op de site van Harlequin. Ik hoop dat die andere twee series ook in het Nederlands verschijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.