Kus onder de sterren (Lucky Harbor 5)

 

Auteur: Jill Shalvis
uitgever: Harlequin
Bladzijden: 239
Jaar: 2018

Over het boek:
Ze is op zoek naar hoop… en vindt een knappe ranger! Amy Michaels had geen fijne jeugd, en aan haar jaren als puber denkt ze ook liever niet terug. Eigenlijk is ze pas sinds kort blij met haar leven, en dat komt allemaal door het plaatsje Lucky Harbor. Haar oma bracht er ooit haar gelukkigste vakantie door en vond er tijdens lange bergwandelingen rust en hoop. Op zoek naar hetzelfde geluksgevoel trekt Amy, gewapend met haar oma’s dagboek, de natuur in, waar ze vervolgens hopeloos verdwaalt… en wordt gered door de knappe ranger Matt Bowers! Alwéér een wandelaar die onvoorbereid de berg op is gegaan! Matt heeft er bijna een dagtaak aan. Toch zijn ze zelden zo mooi als Amy Michaels. Of zo afstandelijk. Maar wanneer ze door een omgevallen boom worden gedwongen samen de nacht onder de sterren door te brengen, kruipt ze steeds dichter naar hem toe…

Mening Natasja:
De zoektocht van Amy is verrassend, ze wil het leven van haar oma helemaal napluizen vanuit het dagboek dat ze achter heeft gelaten. Wat maakte haar zo gelukkig? En kan ook Amy ooit het geluk voelen? Het was nog niet genoeg om in haar leven te verdwalen, ook tijdens de speurtocht weet ze niet meer waar ze is, tot Matt voor haar neus staat.
Dit brengt zoals ook in haar andere delen weer erg leuke momenten met zich mee, toch heeft het verhaal ook weer de nodige diepgang zoals we van haar boeken gewend zijn.
En dat zorgt er weer voor dat je dit boek lekker luchtig weg leest en met een goed gevoel ook weer afsluit. Leuke serie!

****

Natasja.

Voorgaande delen:

liefdeindesteigers windindezeilen  

2 gedachten aan “Kus onder de sterren (Lucky Harbor 5)”

  1. Hij staat klaar om gelezen te worden hier ūüôā wel een aanrader dus ūüôā leuke serie vond ik het tot nu toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.