Kussen onder de mistletoe (Heartbreaker Bay 2)

 

Auteur: Jill Shalvis
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 228
Jaar: 2017

Over het boek:
Als het aan haar ligt
 Willa is aan het worstelen met een stuk zeep en een stel vieze puppy’s wanneer Keane Winters haar dierenwinkel binnen loopt. Hij heeft een wanhopige blik in zijn bruine ogen en een knalroze kattenreismand in zijn hand. Of zij niet een dagje op zijn kat wil passen. Alsof ze zin heeft om oppas te spelen voor een man die haar niet eens herkĂ©nt! wordt er niet gekust onder de mistletoe
 Keane zit opgescheept met de kat van zijn tante en is wanhopig op zoek naar iemand die het duivelse beest een dag van hem over kan nemen. De eigenares – correctie: de oogverblindende eigenares – van de dierenwinkel wil hem vast wel helpen. Of toch niet, want ze is om onbekende redenen woedend op hem! hoewel hij het haar wel moeilijk maakt! Willa kan het niet over haar hart verkrijgen om een kat in de kou te laten staan, dus besluit ze Keane uit de brand te helpen. En, toegegeven, hij is echt een stuk minder arrogant dan op de middelbare school. Toch vergeeft ze hem niet zomaar dat hij haar hart heeft gebroken. Hoewel, met de kerstgedachte en zo


Mening Natasja:
Als Willa aan het werk is in haar dierenwinkel krijgt ze de schrik van haar even als ze ziet wie hij is.
Keane zit met zijn handen in het haar als zijn tante vraagt om op haar kat te passen, waar laat hij deze overdag? Hij besluit het bij de dieren winkel te proberen.
Niets vermoedend en totaal onschuldig vraagt hij aan de eigenaresse Willa, of zij op de kat kan passen. Maar waarom is deze vrouw zo boos op hem?

Wat een lekker sfeertje hing er in dit verhaal van Jill Shalvis.
De leuke momenten tussen Keane en Willa brengt je langzaam in een heerlijke kerstsfeer.
Zo met deze donker dagen is dit een warm romantisch verhaal waarmee je een paar uurtjes op de bank weg duikt.

****

Mening Marjon:
Ik ben geen fan van Jill Shalvis en na dit boek weet ik dat ik het ook nooit zal worden. Voor mij geen boeken van deze auteur meer. En waarom dat is…? Geen idee. Ik houd niet van haar schrijfstijl, vind de personen altijd vreemd neergezet, voel de band tussen de mensen onderling niet. Het is vermoedelijk heel persoonlijk en dus probeer ik dit boek nu objectief te beoordelen: het bevat romantiek, een vage diepgang, humor en een verhaal met de sfeer van kerst. Helemaal goed dus. Toch?

***

Natasja en Marjon.

2 gedachten aan “Kussen onder de mistletoe (Heartbreaker Bay 2)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.