Kwijt (Kathleen Verlinden 6)

Auteur: Anja Feliers
Uitgever: Lannoo
Jaar: 2016
Bladzijden: 366

Over het boek:
Sylvie heeft haar moeder al vroeg verloren, maar heeft het ondanks alles helemaal gemaakt: niet alleen is ze nog altijd een succesvol model, ze is ook host van een populaire talkshow op de radio. Tot een anoniem telefoontje van een luisteraar al het verdriet van de dood van haar moeder weer naar boven haalt. Vooral als blijkt dat niets is wat het lijkt te zijn. Psychologe Kathleen probeert Sylvie zo goed mogelijk bij te staan, maar blijft intussen zelf nauwelijks overeind door de moeilijke keuzes waar ze voor staat. Kwijt is het spannende zesde deel in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden.

Mening Clasien:
Weer een goed boek van deze schrijfster, waarom dan 4* omdat de spanning voor mij te lang op zich liet wachten, pas over de helft van het boek.

Toch vind ik ook dit weer een vlot geschreven, vol gebeurtenissen en nooit saai verhaal.
Meerdere personen hebben een hoofdrol, waardoor er meerdere verhaallijnen zijn. Zo is er het verhaal over de zussen en hun overleden moeder, daarnaast lees je over Kathleen.

De personages zijn goed uitgewerkt en vooral Josje heeft een bijzondere rol.

Dit is een vervolg maar ook afzonderlijk goed te lezen.

****

Mening Natasja:
Een mooi en heftig vervolg op Zuur, het is vanaf het begin weer genieten en huiveren van de gebeurtenissen in dit verhaal.
Het verhaal van Kathleen gaat in dit deel verder, met als nieuwe opdracht uit te zoeken wat er allemaal Sylvie aan de hand is, maar ook zeker met de Kleine Josje.
Wat is waar? en waar eindigt het allemaal.
Kathleen bouwt in ieder deel wel een goede band op met de slachtoffers, en dat maakt dat je haar steeds meer gaat respecteren in ieder deel weer meer. Ook haar eigen leven is soms niet wat het lijkt, en door deze korte afwisselende hoofdstukken wil je niet anders dan weten hoe dit verhaal gaat eindigen.
Ik kan niet anders zeggen dan een top verhaal weer!

*****

Clasien en Natasja.

Voorgaande delen:

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.