Laat me jou zijn

laatmejouzijn

Auteur: Petra Kruijt
Uitgever: Uitgeverij Zomer & Keuning
Bladzijden: 304
Jaar: 2015

Het boek:
Een nieuw begin voor twee zussen in Laat me jou zijn van Petra Kruijt.

Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, een relatie met een man die stappen wil zetten waar zij nog niet klaar voor is en vooral een enorme vrijheidsdrang. Daar geeft ze gehoor aan door te verhuizen naar de andere kant van de wereld, naar San Francisco.

Lisan staat altijd al in Susans schaduw. Wat ze ook probeert, ze wordt nooit zo succesvol als haar zus. Totdat Susan vertrekt en er een gat ontstaat. Lisan springt daarin en neemt langzaam haar hele leven over.

Petra Kruijt reist het liefst zo veel en ver mogelijk. Niet zo gek dus dat ze in Laat me jou zijn een van de hoofdpersonen laat verhuizen naar San Francisco. De auteur is onder andere bekend van De mannenmaker.

Recensie Natasja:
Wat een leuk en gezellig boek is dit.

Twee zussen die alletwee een totaal ander leven willen en de sprong gaan wagen. Voor ze het weten nemen ze elkaars leven over, en dit brengt erg leuke situaties met zich mee.

Je zou haast gaan denken dat het een tweeling is (wat niet zo is). Dus als je eens even iets luchtigs wil lezen is dit boek zeker geschikt, verwacht niet teveel diepgang, maar een leuk vlot geschreven boek dat zo af en toe een glimlach op je gezicht tovert.

****

Natasja.

2 gedachten over “Laat me jou zijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.